KABOOM

Nu börjar julfeelisen infinna sig på riktigt. Julgranen är pyntad, själva granen är fin, men jag tyckte vi hade lite för mycket olika julgranspynt. Jag skulle nämligen vilja ha endera en hel vit gran eller en hel röd. Men nåja, det får duga tills vi har nytt hus. Och om ni undrar varför jag är uppe såhär sent så är det därför att jag
  1. Väntar att Dea kommer hem från jobbet
  2. Har städat och bakat med mamma hela kvällen
  3. Har städat bort gamla soffan och inväntar nya 
Igår var det visst min otursdag tror jag. Det började med att jag vaknade av att det var iskallt i sovrummet så jag kunde inte röra mig utan att få kalla kårar. Sedan brände jag mig på brödrosten och svor på samma gång jag förklarade till Dea att han får ta ut sina jävla bröd själv. Sedan hände det som var droppen på i:et. Jag skulle gå ner till källaren med smutstvätten, jag hade på mig mina sockisar. Vet inte vad som var fel med trapporna men jag tror de var en aning runda så plötsligt:
AJ! Smutstvätten överallt och jag lämnade och sitta. Först funderade jag om jag blev förlamad eller om jag bara brutit något ben, efter en stund kunde jag röra tårna och benen och jag var hel. Men ett blåmärke fick jag, som inte är så litet. Plötsligt blev jag 70 år.

PS. Jag är fortfarande vaken och inte så trött.

      Inga kommentarer: