JAG TÄNKER

LJUST

ELLER MÖRKT
ELLER NÅT HELT ANNAT?

Golvet kommer ändå troligtvis att vara mörkt med tanke på eventuella hundhår. Men när jag tänker en stund och sen dör jag lite och hoppas att nån vänlig själ skall sända mig en idé inatt så när jag vaknar imorgon är allt uttänkt och färdigplanerat.

8 kommentarer:

Ett minne sa...

Jag röstar på ljust!

Mia sa...

Jag röstar på mörkt :)

Johanna sa...

Ljust! ;)

Mia sa...

nog av didär två bilderna jo :D men annars mörkt, tänk va smuts synns bra på ljust :D

Monica sa...

men fingeravtryck och fett syns bättre på mörkt ...

Mia sa...

Men vitt är så vitt eftersom troligen resten av huset, iaf. vardagsrummet som sitter tillsammans med köket kommer att vara ganska ljust. ingen sjukhusmiljö vill man ha heller :O

Mimmi sa...

Rekommenderar noo int mörkt golv. Precis ALLT damm och skräp syns på de, å man måst dammsug de varje dag fö att håll de snyggt. Naturligt trä-färgat eller mörkbrunt e va ja sku rekommender :) å som ja föstår så har ni hund, då sku vaxat golv vara perfekt eftersom hundnaglar nöter upp lacken så snabbt. Plus att vaxat golv e "mjukt" å mysit att gå på :D Ja ha jobba me en golvläggar, så han föklara å lärd mig en hel del om golv :P Men de e ju ändå husets ägare själv som måst få bestäm hu di vill ha de :) huvudsaken e ju att man trivs i sitt hem :)

Mia sa...

Okej, men jättetack. Mörkbrunt har jag lite funderat på också så det är ju bra :) Och tack för tipset om vaxat golv! :))