HEJ!

Nu är denhär helgen förbi och kommande vecka så har vi fullt program, det ser jag framemot! Det är konstigt hur vi alltid får en vecka fullbokad redan innan den börjat? Idag har vi åter en gång stirrat på husritningarna (de slutliga har kommit nu) och funderat vad vi skall göra åt köket och vardagsrummet eftersom de sitter ihop, eller mest har vi funderat om köksskåpen räcker till och VAR vi skall ha teven. Det kommer ju upp nya frågor hela tiden och man får uppskatta hur stort allt kommer att bli, men det ser man ju först senare. Nu har vi kommit fram till att vi inte kommer att göra nånting åt nånting så imorgon skall vi beställa tid till en köksplanerare vid Hartmans. SPÄNNANDE. Så har vi också kollat in ett nybygge idag och fått lite fler ideér..

Igår var vi tjejer på Sushi kväll till Julias OCH JAG DIGGAR VERKLIGEN SUSHI. Det kom jag på nu efter att ha ätit det 2 gånger. Det har på dessa två gånger bara blivit godare, dregel.

Sen landade det 2 svanar här nära och dem måste vi ju såklart fota. Kanske det blir sommar ändå. Förlåt för dethär jag-har egentligen-inget-att-säga inlägget


Inga kommentarer: