Memories

kan lyssnas på när du läser...



Tittade igenom cd skivor vid mammas och pappas idag och kom över en hel drös (närmare bestämt 712) gamla bilder. Allt från 2005 - 2008. Jag började fundera på hur man ändrades under den tiden och vad som hände. Bilderna startade från de 3 vännerna, och Tivoli Sariola 2006



... då gick vi i högstadiet. Högstadiet var roligt, men kan väl inte på nära håll mätas med gymnasiet. Det roliga som hände i högstadiet var väl ful dagarna de hade. Och sällskapet!


I gymnasiet växte man till sig lite och ville börja hitta på saker, och hade högre krav på helgerna än i högstadiet. Högstadiegäng splittrades en aning och nya bildades.På den tiden man var underårig hittade man andra ställen än krogen att vara på, som ofta är mycket roligare och trevligare än att fara ut eftersom man umgås på helt annat sätt..


Twister


midsomrarna firades vid storsand, där det var och är det mycket folk ...


2007


2008

Netti var the place to be, där fanns ALLT och ALLA


De flesta av bilderna var alltså från gymnasietiden. Som jag nu i efterhand har kommit fram till att var väldigt rolig och händelserik och minnesvärd med utflykter mm.


Massa sommar bilder, så somrarna var tydligen lååååååånga och man hann sola och göra en massa saker


Allt verkade vara ganska chill och o-stressigt



Tänk så mycket minnen man har :) Och som en god vän sa förra helgen så har vi en massa minnen tillsammans och flera skall komma!









1 kommentar:

josse sa...

aaawww högstadiet å broman. va vi sir lyckli ut :D