????

Efter att ha jobbat 6 dagar i sträck känns det skönt med lite ledigt, även fast det bara är en dag vi snackar. Helgen har varit lugn med tanke på jobbet, idag har vi bakat till tösens kalas som blir hela nästa helg, både lördag och söndag!

Nu skulle jag bli typ jätteglad ifall ni skulle vilja säga er åsikt om en liten grej till huset. Vi har funderat på att lägga in led rör under överskåpen i köket så de skulle då lysa upp tapeten som kommer mellan övre- och under skåpen. ungefär såhär men ett lysrör istället för spottar.  Nu är det bara en grej, ett sånt rör kostar ca 190euro för 89cm, och man behöver ju några sådana. Är det nödvändigt eller onödigt att ha dem OCH att betala så mycket för dem när man inte vet hur mycket de kommer att vara i användning? Vad skulle du göra? Själv har jag ingen aning. Skulle gärna vilja ha dem om man kan ställa in dem till mys-belysning också.

6 kommentarer:

Sara sa...

Jag kan säga såhär, att nu när vi flyttade så i vår stuga mellan skåpen har de satt nå slags småsmå lampor som ett rör men endå int ett rör, nått billigare exemplar än dedär rören du pratar om iaf :P Men jag tycker det är super behändigt, hos mamma o pappa har di 2 sånadär längre lampor men de e hela tiden på fel ställen så har man dehär längs med hela väggen så har man ju alltid ljus! Men de va ju verkligen dyra så de e ju ett minus, men min åsikt e iaf att de e väldigt praktiska! :)

Mia sa...

Okej, som ett rör men ändå int ett rör ;D Jo, ja sku o vila ha längs me hela istället för just en bit här o en där. O om man sku kuna lägg nå dimmer på di sku de ju vara skitsnyggt! Ja ja vet int hur didär vi kolla på var så dyra FAST di va billigare än de andra vi kolla på. puh! Nå om vi tar dem e de nog bara o ha på dem dagarna i ända så di kommer ti användning! Men tack för kommentaren :))))

Annika sa...

Vi har spottar, billiga men bra. Det behövs nog något sorts ljus där, spottar eller rör. Fint, behändigt och används hela tiden :) Kolla efter, kanske det finns billiagre alternativ? Om inte, så tror jag nog det är värt det :)

Mia sa...

Okej, vi har faktiskt gått över till spottar nu och börjar kolla på dem, troligen lägger vi dem också eftersom de går att dimma ner och då får man ju lite mysbelysning :))

Anonym sa...

Hej! Vi har också lagt in spottar under köksskåpen och vi har ALDRIG använt dem under de 1,5 år som vi bott här..! Onödig utgift för oss, och enda gången man sku ha på dem är på vintern när det är mörkt ute, och då har vi knappt på lampor alls efter som elräkningen blir så hög på vintern..Vi e kniiido! Så vi har INGEN nytta av dem..(vi har en köksö där vi föbereder all mat)...//Johanna

Mia sa...

Okej, jo vi har ju också en köksö så för den delen skulle det kanske inte vara nödvändigt med nånting under övreskåpen, men det är mest för utseendet vi skulle vilja ha. Söker just nu efter billigare alternativ :)