HK + B

ÄNTLIGEN EN LEDIG DAG! Imorgon alltså, har hela 6 jobbskiften denna vecka så mina nerver har varit väldigt korta den senaste tiden. Men vi kommer igen! Som jag lovade så kommer det idag bilder från bastun och hjälpköket. Det börjar väl bli det sista då, ja förutom mini-wc't, men det kan ta en tid eftersom vi inte ennu fått någon lavoar. Usch. Som sagt, det vill ta lite längre att få till det när vi inte gjorde det innan vi flyttade, men nästa vecka skall vi försöka få det klart. Och idag fick vi alla kanalerna till TV, vi hade beställt en massa bra kanaler tydligen, Discovery kanaler t.ex.

HJÄLPKÖK
-ljust och enkelt. Vi har mycket förvaringsutrymme vilket är bra för här finns det minsann kläder man inte måste ha framme året om så de ryms bra in i skåpen




 BASTU



 Vissa människor är så upptagna av sig själva så de glömmer bort alla runtomkring. Det går inte i längden att bara koncentrera sig på sig själv och helt strunta i att ha ett socialt liv. Tänk på det.  (Ursäkta, vet inte varifrån det kom, säkert mitt inre som pratar)



Inga kommentarer: