SNART

Jag har inte fotat vid bygget på länge eftersom det har varit lite småarbete som lister, och att foga, och annat smått som man kanske inte märker av så bra. Men nu tänkte jag visa er lite bilder på stenväggen och säga vad vi har kvar!


Den var helt snygg ändå fastän vi inte fick den vi beställt. Den måste bara dammsugas, tvättas och målas över skruv-hålen så är den hundraprocentig!



Garderoben i vårt sovrum, det fanns så mycket extra tapet så varför inte tapetsera en vägg.Ser ju mycket trevligare ut med lika tapet som i sovrummet! I vårt sovrum saknas endast lister och klädskåpet! Klädskåpet vi har är med glasdörrar och ta upp hela ena väggen, det är ritat så som vi ville ha det och att passa precis, så det är ända upp till taket och på hela väggen. Det ingick i offerten.



Jag började försiktigt och helt oskyldigt ta med mej lite prylar dit idag. Tyvärr rymdes inte dessa HOME bokstäver helt på spisen så blir tvungen att fundera ut en annan lösning, tills dess får de stå och blicka ut genom fönstret.


I badrummet måste väggarna och golvet fogas, upp med några lister och in med skåpen och sist dörren. Skåpen har vi fått och de passade förvånansvärt bra med den röda väggen!


Köket, hit fattas köksmaskinerna och köksskåpen. De väntas komma på torsdag!


Här skall det städas (nån frivillig?) och sen är det möbeln, alltså matbordet. 


Och möbler hit ...

I Amelinas rum saknas lister, men annars är det klart! I lådorna finns all badrumsinredning. 


Här saknas som ni ser en bit av tapeten, den nya bilden har kommit så det är bara att lägga upp den. Så om nån vill ha de resterande bitarna kan de säga till! Och inga lister heller.

VILKEN RÖRA, men kanske inte så mycket kvar.
Det jag inte fotade var bastun, hjälpköket och wc:n, men jag lovar bilder när de är helt färdiga.