en lång lååång tisdag

Om gårdagen var lång var denna dag dubbelt längre eftersom det var en björn i Larsmo och man uppmanade alla daghem och skolor att vara inne, vi satt alltså inne hela dagen vilket gjorde att den kändes vääääldigt lååååång plus att jag blev trött av att sitta inne. Ikväll skall jag kanske ta itu med att packa i lådor och baka en paj :)
Timmen mår int så bra, han har nämligen varit ut på rackartyg och smaskat i sig Nånting som man skall lägga på lindor, vilket inte passar hundars mage. Så nu spyr han och sover om vartannat. Jag ringde till Mades pappa som sa att han skall dricka vatten och bara han inte är helt slut så är det ingen fara. Veterinären sa det samma, han skall dricka ljummet saltvatten men får inte äta nånting. Men om han fortfarande spyr och är slak/snurrig imorgon skall vi komma dit. Och de som sett Timmen vet ju att han inte är den som sover och går runt, utan han är den som är vaken och hoppar runt. men inte nu, stackars liten <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Han e no bättre nu. Iaf busar ha me kissona så int e he så dåligt entå. Men ha kanske lärd se att int gare att smask i se hu myki som hälst åv va kossorna har at bjud på.=)
/Dea